Skip to main content
Laboratoriummeubilair

Laboratoriummeubilair

Wilt u ook uw ideale laboratorium, met een optimale combinatie comfort, kwaliteit en veiligheid? Dan bent u bij VOS meubilair aan het juiste adres. Kom in contact met onze specialisten die van A tot Z zijn opgeleid op het gebied van laboratorium meubilair en inrichting. Geen wens is te gek en dankzij de ruime ervaring zijn vele situaties al reeds bekend. Hierdoor kunnen wij een laboratorium ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw benodigdheden, waarbij u van idee tot installatie wordt ontzorgd.

Maatwerk assortiment

VOS meubilair biedt een groot assortiment aan meubilair om uw laboratorium in te richten naar uw wensen. Zo vindt u via het menu een verscheidenheid aan zuurkasten, onderstellen en werkbladen, opslagkasten, afzuigsystemen en weegtafels. Ziet u niet direct wat u zoekt? Neem dan contact met ons op zodat wij de ideale inrichting voor uw wensen met u kunnen bepalen.

Inspectie en nazorg

Naast de standaard 10 jaar garantie die wij bieden op ons laboratoriummeubilair, heeft u met VOS een totaalpakket op het gebied van labinrichting. Samen met u komen we tot het beste ontwerp, monteren wij de inrichting die perfect aansluit bij uw wensen en laten wij deze klaar voor gebruik achter. Maar wij bieden ook inspectie op de zuurkasten en nazorg op wat wij leveren. Wanneer u door VOS meubilair uw laboratorium laat inrichten, bent u verzekerd van functioneel en veilig labmeubiliair dat voldoet aan de ARBO-eisen en comfortabel is in gebruik- zonder dat u er omkijken naar heeft!

Laboratoriummeubilair
Laboratoriummeubilair
Laboratoriummeubilair
Laboratoriummeubilair
Laboratoriummeubilair