Skip to main content
Demonstratietafels

Demonstratietafels

De docenten demonstratietafel wordt altijd volgens specificaties van de school en de wettelijke veiligheidseisen door ons uitgevoerd. Doorgaans is een demonstratietafel uitgerust met water, gas, elektra en een oogdouche. Maar meer is mogelijk! Daarnaast is de opstelling van de tafel en het werkblad ook aan te passen op basis van uw behoeften. De ideale demonstratietafel in uw practicumlokaal, door VOS ontworpen en geïnstalleerd.

Mogelijkheden van onze demonstratietafels

Gangbare lengtematen voor demonstratietafels zijn 2400 mm en 3000 mm. De onderkasten worden daarbij in modules van 300, 450, 600 of 900mm uitgevoerd: als open model of met deur en met of zonder laden. Ook een open ruimte als nis waarin u als docent plaatsneemt is mogelijk. In de demonstratietafel van VOS meubilair wordt eveneens de veiligheidsset reeds ingebouwd. Deze kan voorzien worden van:

 • Noodstop (altijd verplicht)
 • Sleutelschakelaar voor elektra
 • Sleutelschakelaar voor gas
 • De spoelbak, eventueel voorzien van een deksel
 • De in het practicumlokaal verplichte oogdouche, als deze niet elders in de ruimte geïnstalleerd wordt
 • Het is ook mogelijk om laagspanning, een uitschuifbaar spatscherm en/of datapoorten in de demonstratietafel van uw practicumlokaal op te nemen. En de sleutelschakelaars zijn apart voor docent en leerlingen aan te leggen voor ieders veiligheid.

  Bent u ook op zoek naar de demonstratietafel die voldoet aan de wensen van u en uw school, en veilig is voor u en uw leerlingen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u vrijblijvend over wat u krijgt wanneer u voor VOS meubilair kiest: namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding en de meeste opties.

  Demonstratietafels
  Demonstratietafels
  Demonstratietafels
  Demonstratietafels
  Demonstratietafels
  Demonstratietafels
  Demonstratietafels