Skip to main content
VOS Meubilair

Onderstellen en werkbladen

Laboratoriummeubilair van VOS meubilair wordt breed ingezet, van research centra, kwaliteit controle laboratoria, ziekenhuizen tot en met universiteiten. Elk laboratorium kent haar eigen specifieke eisen en elke gebruiker heeft weer zijn of haar individuele wensen. Door jarenlange ervaring met het plaatsen van laboratorium meubilair zoals werkbladen en onderstellen kunnen wij u optimaal van dienst zijn.


Werkbladen

Werkbladen zijn er in verschillende materialen. Niet ieder materiaal is geschikt voor iedere toepassing in het lab. Voorbeelden hiervan zijn Steinzeug, polypropyleen, roestvrij staal en Volkern. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, en zijn eigen mogelijkheden qua afmetingen, diktes en spoelbakken. Meer hierover vindt u onder de knop 'Werkbladen' hieronder.

Onderstellen

Onderstellen dragen uw werkblad. Deze frames bepalen de vorm van het oppervlak waaraan u zit of werkt, en zijn afhankelijk van het te dragen gewicht en het aantal zitplaatsen en opbergruimte dat u onder het werkblad wilt realiseren. Hierbij kunt u denken aan een standaard vormgeving zoals een C-frame of een H-frame, maar ook maatwerk is mogelijk. Een plintafwerking is ook optioneel, wat zorgt voor een fraaier beeld en minder vuil onder uw werkplek.


Vaak kunnen we een standaard oplossing toepassen als het gaat om onderstellen en werkbladen in uw lab, maar maatwerk behoort zeker tot de opties: afhankelijk van uw situatie kunnen wij ook een custom made product ontwikkelen om tot een optimaal resultaat te komen. Wij bieden u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding!