Skip to main content
Practicummeubilair

Practicummeubilair

Wilt u ook uw ideale practicumlokaal, met een optimale bruikbaarheid voor uw leerlingen waarbij wij ook veiligheid en ARBO-eisen in het ontwerp meenemen? Dan bent u bij VOS meubilair aan het juiste adres!

VOS meubilair, onderdeel van de internationale VOS instrumenten groep, ontwikkelt inrichtingsconcepten met als doel functioneel en inspirerend practicummeubilair te plaatsen in uw practicumlokaal. Wij werken met vakkundige specialisten die speciaal zijn opgeleid op het gebied van onderwijs practica en weten hoe het er in de klas aan toe gaat.


Practicummeubilair dat tegen een stootje kan

Al 40 jaar leveren wij kwaliteitsmeubilair met uitstraling dat scherp geprijsd is. In onze eigen fabriek produceren wij producten waar de school jarenlang plezier aan beleeft. Robuust en desgewenst in inspirerende kleuren die leven geven aan uw lokaal. Ons team van projectleiders adviseert u over de inrichting, stemmen het project volledig af met aannemers, installateurs en architecten. VOS meubilair is totaalleverancier die zelf installeert, monteert en zorg draagt voor inspectie en onderhoud.

Inspectie en nazorg

Naast de standaard 10 jaar garantie die wij bieden op ons practicummeubilair, heeft u met VOS een totaalpakket op het gebied van practicuminrichting. Samen met u komen we tot het beste ontwerp, monteren wij de inrichting die perfect aansluit bij uw wensen en laten wij deze klaar voor gebruik achter. Maar wij bieden ook inspectie op de zuurkasten en nazorg op wat wij leveren.


Wanneer u door VOS meubilair uw practicumlokaal laat inrichten, bent u verzekerd van functioneel en veilig meubiliair dat voldoet aan de ARBO-eisen en comfortabel is in gebruik voor zowel uzelf als uw leerlingen- zonder dat u er omkijken naar heeft!