Skip to main content
VOS Meubilair

Weegtafels

Wanneer u nauwkeurige resultaten nodig heeft bij het wegen in uw lab, moet de basis goed zijn! Een laboratoriumbalans staat pas echt stabiel op een hiertoe ontworpen weegtafel.

Weegtafels
Weegtafels
Weegtafels
Weegtafels
Weegtafels

Weeg zonder storende trillingen

Voor een goed functioneren moeten precisiebalansen en analytische balansen worden geplaatst in een omgeving waarin storende trillingen tot een minimum zijn beperkt. Om een consequent stabiele weegomgeving te waarborgen, ook bij de meest secure weegtechnieken, zijn weegtafels uitgerust met een granieten of marmeren weegoppervlak.

Dit stenen weegoppervlak, ook wel weegsteen genoemd, kan de volledige tafel beslaan, een vrijstaand model zijn, of een geïntegreerd onderdeel zijn van de tafel waarop u weegt en werkt. Verstelbare voetjes en vier trillingsdempers onder het werkoppervlak completeren het geheel voor betrouwbaar wegen. Natuurlijk zijn onze weegtafels te modificeren naar een model dat het beste past in uw laboratorium.

Wilt u ook betrouwbare weegresultaten? Informeer dan bij VOS meubilair naar de mogelijkheden die een weegtafel of weegsteen u kan bieden.